Çankırı il müftülüğünce Çankırı E Tipi Ceza İnfaz Kurumunda kadın tutuklu ve hükümlülere yönelik Kutlu Doğum programı düzenlendi.
  14 Nisan 2016 tarihinde İbrahim Başer Kız Yurdu Konferans Salonu’nda öğrencilere yönelik Kutlu Doğum programı yapıldı.
  Cezaevi Kutlu Doğum Programı
  Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Müftülüğümüz Tarafından Konferansı Düzenlendi
  Müftülüğümüzce Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Kadınlara Yönelik Düzenlenen “Tevhid Ve Vahdet” Konulu Program Çankırılı Hanımları Coşturdu
  Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftümüz Arslan TÜRK ve beraberindeki heyetimiz Belediye Başkanı Sayın İrfan DİNÇ’i makamında ziyaret etti.
  Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftümüz Arslan TÜRK ve beraberindeki heyetimiz Sayın Valimiz Vahdettin ÖZCAN’ı makamında ziyaret etti.
  Kredili Yurtlar Kurumu’nda Kız Öğrencilere Yönelik Regaip Kandili Programı
Arşiv >>

MÜNHAL KADRO İLANI (AŞÇI)

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU TANITIM FİLMİ